PotiTraiAltfel!
Un sprijin acordat persoanelor cu dizabilitati...
   Prima pagina      Despre noi

CINE SUNTEM? Niste „calatori” pe Pamant, la fel ca Dumneavoastra. Insa, tot calatorind, in fel si chip, atentia noastra a fost retinuta de diferite persoane cu dizabilitati... Am vrut sa cunoastem mai indeaproape aceste persoane… si astfel, ne-am constituit ca un grup de voluntari, propunandu-ne sa ne imprietenim cu ei si sa le dobandim increderea. 

Primul sprijin pe care l-am putut oferi, a fost cel pe care l-am primit si noi: increderea in bunatatea si dragostea lui Dumnezeu! Dovada acestei iubiri consta in apogeul ei, asternut atat de frumos pe filele Scripturii: „Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat a dat pe singurul lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica!” (Ioan 3:16)

Si asa, vorbind din Scripturi si intinzandu-ne mereu mainile, ne-am ingemanat in facerea de bine, prietenie, comunicare. Acum, impreuna, cautam oameni de pretutindeni, dornici sa-si cultive increderea in ei, stiind ca au mare pret, nu numai in ochii lui Dumnezeu, ci si in ochii multor semeni de-ai lor.Mai mult decat atat, Biserica „Speranta” si-a propus sa ofere si alte servicii persoanelor cu dizabilitati, cu ajutorul voluntarilor, lucru pe care am dori sa vi-l facem cunoscut, prin intermediul unui proiect, la baza caruia am asternut indemnul plin de dragoste, adresat tuturor oamenilor: „Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.” Matei 22:39

OBIECTIVELE PROIECTULUI

Raspandirea Evangheliei in randul persoanelor cu dizabilitati.

Integrarea persoanelor cu nevoi speciale in bisericile locale.

Crearea unui mediu propice pentru relationare si socializare.

Oferirea oportunitatii de a petrece timp in natura.

Formarea si consolidarea unor deprinderi practice.

Sensibilizarea societatii la nevoile persoanelor cu dizabilitati.